Курс "Пекар"

Курс «Пекар» підходить для тих, хто тільки починає освоювати пекарські технологічні процеси, і досвідченим пекарям. Якщо у Вас немає навичок, це найкращий курс для того щоб їх отримати і освоїти правильні терміни та їх значення.
Курс «Пекар» надає слухачам усі необхідні знання та навички для успішної роботи в галузі пекарської справи. Наша команда досвідчених викладачів та пекарів з радістю поділиться своїми знаннями та досвідом, щоб допомогти слухачам досягти успіху у цій захоплюючій професії
Курс пропонує велику програму навчання, яка дозволить освоїти всі аспекти пекарської справи. У ході курсу слухачі вивчать різні техніки та технології хлібопечення, а також опанують навички приготування різноманітних хлібобулочних виробів. Під час навчання познайомляться із хлібними традиціями різних країн та навчаться готувати хліб, характерний для цих культур, також вивчать різні рецептури хліба та навчаться проводити його оздоблення, щоб створювати привабливі та апетитні вироби.

Програма навчання:
1.Сировина для хлібопечення
1.1 Підготовка сировини та пуск сировини у виробництво
2. Сучасні технології хлібопечення від замісу до випічки
3. Хімічний склад та енергетична цінність хлібобулочних виробів
4. Санітарно-гігієнічні вимоги та техніка безпеки
5. Обладнання та інструменти
6.Асортимент хліба і хлібобулочних виробів
7. Етапи технологічного процесу хлібобулочних виробів
7.1. Техніка формування хліба вручну
7.2. Рецептури та оздоблення хліба
7.3 Оригування хліба на викинутих дріжджових напівфабрикатах
7.4 Розведення та збереження заквашувальних культур
8. Пшеничний хліб на заквасках
9. Житній хліб на заквасках
10. Житньо-пшеничний хліб
11. Хліб довгого бродіння
12. Хліб із використанням нетрадиційної сировини
13. Безопарне тісто
14. Хліб інших країн світу
15. Дієтичний хліб
16.Приготування сортів крафтового хліба з додаванням овочів, насіння, пюре.
17.Шароване тісто.
18. Особливості приготування та випічки
19.Приготування різних хлібобулочних виробів
19.1 Багети французькі
19.2 Оригінальний хліб в асортименті.
19.3 Чіабата, фокачча. бріоші молочні та здобні хліба.
19.4 Старовинні пироги та випічка.
20. Пироги – різноманітні начинки (рибні, м'ясні, овочеві, солодкі) .
21. Коровай. Коровай в асортименті, декорація та подача. Княжий пиріг
22. Паски та панетоні.
23. Техніка плетіння декорування та формування булок
23.1 Виготовлення декоративних та виставкових виробів
23.2 Реологічні методи випробувань та методи контролю тесту
23.3 Розрахунок сировинної собівартості хліба
24.Термінологія хлібопечення
25. Вивчення якості хліба з його органолептикою та фізико-хімічними показниками

Курс «Пекар» включає програму, що складається з теоретичної та практичної частин сучасної технології хлібопечення. Освоївши їх, Ви отримаєте свідоцтво та сертифікат щодо підвищення кваліфікації.

Термін навчання – 1 місяць, гнучкий графік, теорія + практика на підприємствах м. Запоріжжя і м.Дніпро

© Copyright 2018 VladIs - все права защищены

Mobirise.com

Designed with Mobirise ‌

Web Page Builder